Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve alışverişaretler kullanılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size fen verecektir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının munis standartlara ve yönetmeliklere şayeste olup olmadığını tespit etmek yürekin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Binalarda belli başlı standartlarda belde alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü çabucak bapnın rahat açılması ciğerin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında ilgi edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işçiliklevinin yitirilmemesi yürekin hem de merdivenin yalnızca amacı karınin kullanılabilmesi için bu unsura özen edilmelidir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız üstelik evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir derece da, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan güçlü bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında yangın kapısı henüz uzun müddet dayanır ve henüz azca onarım gerektirir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın merdiveni ile müntesip kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak bayağıda dünya meydan illere ihtimam vermekteyiz.

Report this wiki page