Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en elverişli fiyat politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme hileınan bu makalemızda;

Hatta yeniden yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven kapılarının en az yarkaloriın yapı dışına açılmasını zorunlu kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri de muayyen kriterlere oranlı çıkmak zorundadır. Farklı beceri özelliklerle birinci sınıf bir malzemeyle tasarım edilmesi müstelzim yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine makul olarak dokumaldığı takdirde olması beklenir herhangi bir problem muhalifsında öncelikle birey eminğinize sözıcı bir teminat oluşturacaktır.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Evgin çıkış kapısı adı ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca yapıda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri yürekermektedir.

Camlı yangın bapları yahut ürkü barlı yangın bapları diğer yangın bapsı türleri arasındadır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tekmil kuruluşlarda en az 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. Antrparantez konstrüksiyonlarda bulunacak eş sayısına bentlı olarak yangın merdiveni çıkış nüshası da enseış gösterecektir.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri dair mahir olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile yangın kapısı hayat alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satışa sunulmaktadır. Hariçda dü toz contası ve Yangın Kapısı dâhileride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme açıklukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Tek kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem kullanmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın kapısı haddizatında kuruluşların örtülü güvenlik kahramanlarıdır. Bu örgülarda bulunanların yangın çışitalarının çevresı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da Yangın Çıkış Kapısı son perese önemlidir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Mono blok cisim örgüsı dal sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin bağırsakinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtalanması ile esenlanmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page